På svenska In English Auf Deutsch
Priser i: 

Leverans och betalning:
Fröer levereras i små pergamyn-påsar markerade med artikelnummer (ej artnamn). Vi kan rekommendera att spara ordererkännande etc för att lättare identifiera de tillsända påsarna. Alternativt kan sökning på art.nr ske på hemsidan. För tyngre varor som böcker etc tillkommer kostnad enligt postens villkor.
Uträkning av frakt sker automatiskt i webshoppen.

Var noga med att vid fröbeställning ange reserver/alternativa sorter i avsett textfält. Vi har tyvärr ingen möjlighet att maila er om någon sort skulle vara slutsåld, vilket förstås händer med tanke på ett sortiment på >3000 sorter ...Om inga sorter angivits väljer vi liknande sort om ni kryssat i rutan för reserver. Om ni inte har kryssat i rutan, lägger vi på fler frön av de sorter ni redan har beställt för att komma upp i den summa som ni betalat in.

 

Kort VISA/MasterCard:
Kortbetalning möjligt med VISA / MasterCard eller bankbetalning (Nordea), men endast i samband med online-beställning i vår webshop.

Plusgiro:
Svenska kunder kan även betala med plusgiro 605 75 83-4. I de allra flesta fall önskar vi förskottsinbetalning, endast enligt överenskommelse alt. stamkunder sedan flera år kan betala mot faktura.


Paypal:
Betalning med kort via Paypal (www.paypal.com) kan ske online i samband med din beställning, alt. som förskottsbetalning med vårt ordernummer som märke. Du skickar betalningen till vår epostadress succseed@succseed.com.


Betalning till vårt bankkonto:
NORDEA AB
SE-105 71 STOCKHOLM
Sweden

BIC/Swift code: NDEASESS
IBAN code: SE50 3000 0000 03068 22 65632
Account no:
3068 22 65632


Vi har de senaste åren haft stora problem med kunder som ej betalar i tid, eller inte alls. P g a detta måste vi vara mycket hårdare på att fakturor betalas i tid, och därför kan vi även ta extern hjälp för inkasso. Detta gäller även mindre belopp!

Om du undrar över något, tveka inte att kontakta oss!

GDPR:

För att kunna hantera era beställningar sparar vi följande persondata om våra kunder:

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

 

Sök
Copyright Mats Winberg
2020-09-29